DIA-TECH ∙ Avedøreholmen 84 ∙ 2650 Hvidovre ∙ Danmark
Tlf.: +45 3679 0005
E-mail: info@dia-tech.dk

DIA-TECH udstiller på R-22 robotmesse

Oprettet d.

DIA-TECH udstiller på R-22 robotmesse

 

2022 er året hvor Diatom A/S sætter særligt fokus på automatisering. Derfor udstiller Diatom og DIA-TECH på R-22, som er nordens største robotmesse.

Prisstærke cobots

På R-22 vil DIA-TECH og Diatom udstille kollaborative robotarme fra DOBOT og HITBOT, der begge leverer innovative og fleksible kollaborative robotarme til konkurrencedygtige priser – hvilket i høj grad sænker opstartsomkostningerne, der ofte kan være høje i forbindelse med industriel automatisering.

DOBOT CR5 – 6-akset kollaborativ robotarm

DOBOT CR5 har en nyttelast på 5 kg og en rækkevidde på 1096 mm. Høj nøjagtighed, fleksibel bevægelighed og intuitiv og enkel programmering gør den nem at implementere og betjene. Den er perfekt til applikationer, hvori den indgår i samarbejde med mennesker. CR5 er nem at integrere med andet udstyr og kan anvendes til alt fra dosering og pick-and-place til visuel sortering og komponentmontering. 

HITBOT Z-ARM – 4-akset kollaborativ robotarm

HITBOT Z-Arm-serien har en nyttelast på 1-3 kg og en rækkevidde på 320-420 mm. Enkel programmering, brugervenlig betjening og et lille fodaftryk gør den velegnet til implementering i produktionsmiljøer med begrænset plads. Dertil er den yderst sikker at arbejde sammen med. Z-Arm er nem at integrere med andet udstyr og er særligt velegnet til pick-and-place, visuel sortering og komponentmontering. Vi medbringer Z-Arm 2442 og Z-Arm 6140.

DOBOT MG400 – 4-akset letvægts desktoprobot

DOBOT MG400 er en letvægts desktoprobot med et lille fodaftryk. Den fylder rent faktisk mindre end et A4-ark. Robotten har en nyttelast på 750 g og en rækkevidde på 440 mm. Den er nem at implementere, brugervenlig og sikker at arbejde sammen med. MG400 er velegnet til lette industriopgaver, der kræver hurtig implementering og omstilling samt automatiseret småskalaproduktion.

DOBOT M1 PRO – 4-akset kollaborativ scara-robot

DOBOT M1 PRO er en letvægts scara-robot med en nyttelast på 1,5 kg og en rækkevidde på 400 mm. Den er nem og hurtig at implementere, brugervenlig og sikker at arbejde sammen med. M1 PRO er velegnet til lette industriopgaver, der kræver høj præcision og nøjagtighed, bl.a. visuel sortering, PCB-montering, svejsning, dosering og alle typer samlebåndsarbejde.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på stand A-2500!
 


Det er gratis at deltage på messen, men kræver at du registrerer dig på forhånd. Se link nedenfor.

 

Praktisk information:

Dato: 23.-25. marts 2022
Adresse: Ørbækvej 350, 5220 Odense
Udstillingens åbningstid: kl. 9-16
Tilmelding: https://my.eventbuizz.com/event/r-22-10227/detail 

 

Læs om DIA-TECH i den officielle R-22 messeavis.