DIA-TECH ∙ Avedøreholmen 84 ∙ 2650 Hvidovre ∙ Danmark
Tlf.: +45 3679 0005
E-mail: info@dia-tech.dk

DOBOT lancerer kollaborativ SCARA-robot til let industri

Oprettet d.

DOBOT lancerer kollaborativ SCARA-robot til let industri

 

Dobot M1 Pro er en omkostningseffektiv kollaborativ SCARA-robotarm med et enkelt design, håndstyring og kollisionsdetektion. Ud over at den giver maksimal sikkerhed er den uhyrlig præcis, hurtig og nem at programmere. M1 PRO er det perfekte valg til små og mellemstore produktioner og velegnet til bl.a. lodning, 3D-print, pick-and-place, visuel sortering, limning og dosering.

Dobot, en førende producent af kollaborative robotter, har netop løftet sløret for deres seneste robotløsning, M1 Pro
M1 Pro er en letvægts kollaborativ SCARA-robotarm med en nyttelast på 1,5 kg og en rækkevidde på 400 mm. Et enkelt design, kollisionsdetektion og håndstyring gør M1 Pro hurtig at implementere, sikker at arbejde sammen med og let at tage i brug. Dobot M1 Pro har en række fantastiske egenskaber, som vil gøre den populær i produktionen. Nogle af de vigtigste egenskaber er bl.a.:

Pålidelig og sikker

M1 Pro kan samarbejde med menneskelige operatører uden nogen sikkerhedsrisiko. Den forreste del af armen er 40 % smallere end armen på en traditionel industriel robotarm.

Hurtig ydeevne

Integreret controller i robotarmens design muliggør plug-and-play og processen med tilslutning og installation af ledninger undgås. Robottens maksimale led-hastighed er på 180° i sekundet, og dens cyklustid er 0,46 sekund.

Nem betjening

M1 Pro understøtter trådløs kontrol på forskellige enheder med flere programmeringsmuligheder. Når operatøren aktiverer drag-and-drop-funktionen, kan robotten nemt trække og slippe armen til enhver position. Det sparer tid på test og forenkler programmeringsprocessen.

Smart integration

M1 Pro er designet til smart integration. Robotarmens encoder-interface understøtter conveyor tracking og justerer robotbanen til transportbåndets bevægelser. 

Utallige applikationer

M1 Pro er velegnet til lette industriopgaver, der kræver høj præcision, hastighed og nøjagtighed, bl.a. dispensering, skruning, visuel sortering, PCB-montering, svejsning, pick-and-place og andre typer samlebåndsarbejde.
 

Har du spørgsmål, kontakt venligst produktchef Michael Petersen på tlf. +45 3679 0003 eller e-mail mp@dia-tech.dk


Læs mere om og se videoer af M1 Pro.

OM DOBOT

DOBOT, en kinesisk producent af kollaborative robotter, udvikler og producerer innovative og fleksible robotarme til konkurrencedygtige priser. Virksomheden blev grundlagt i 2015 og eksporteres allerede til mere end 100 lande.

 

DIA-TECH præsenterede kollaborativ robotarm M1 PRO fra Dobot

DIA-TECH præsenterede kollaborativ robotarm Dobot M1 PRO

Kollaborativ robotarm M1 PRO fra Dobot

Kollaborativ robotarm Dobot M1 PRO

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til den rette løsning!

E-mail: info@dia-tech.dk  | Ring: +45 3679 0005