DIA-TECH ∙ Avedøreholmen 84 ∙ 2650 Hvidovre ∙ Danmark
Tlf.: +45 3679 0005
E-mail: info@dia-tech.dk

DIA-TECH udstiller på E-22 elektronikmesse

Oprettet d.

DIA-TECH udstiller på E-22 elektronikmesse

DIA-TECH OG DIATOM UDSTILLER PÅ E-22 ELEKTRONIKMESSE - DANMARKS STØRSTE ELEKTRONIKMESSE

DIA-TECH udstiller sammen med Diatom A/S på E-22, der afholdes i Odense Congress Center den 30. august - 1. september 2022.
På messen vil DIA-TECH præsenterer en række kollaborative robotarme fra DOBOT og HITBOT, der begge leverer innovative og fleksible kollaborative robotarme til konkurrencedygtige priser. 

Du vil bl.a. kunne opleve følgende kollaborative robotter:

DOBOT CR – 6-akset cobot

DOBOT CR er en serie af cobots med en nyttelast på 1-16 kg og en rækkevidde op til 1919 mm. Høj nøjagtighed, fleksibel bevægelighed og intuitiv og enkel programmering gør den nem at implementere og betjene. CR-robotten er udstyret med SafeSkin, som er en antikollisionsteknologi, der bygger på kapacitiv nærhedsregistrering.

DOBOT M1 PRO – 4-akset kollaborativ scara-robot

DOBOT M1 PRO er en letvægts kollaborativ scara-robot med en nyttelast på 1,5 kg og en rækkevidde på 400 mm. Den er nem og hurtig at implementere, brugervenlig og sikker at arbejde sammen med. M1 PRO er velegnet til lette industriopgaver, der kræver høj præcision og nøjagtighed, bl.a. visuel sortering, PCB-montering, svejsning, dosering og alle typer samlebåndsarbejde.

DOBOT MG400 – 4-akset letvægts kollaborativ desktoprobot

DOBOT MG400 er en letvægts kollaborativ desktoprobot med et lille fodaftryk. Den fylder rent faktisk mindre end et A4-ark. Robotten har en nyttelast på 750 g og en rækkevidde på 440 mm. Den er nem at implementere, brugervenlig og sikker at arbejde sammen med. MG400 er velegnet til lette industriopgaver, der kræver hurtig implementering og omstilling samt automatiseret småskalaproduktion.

HITBOT Z-ARM 1832 – 4-akset cobot

HITBOT Z-Arm 1832 har en nyttelast på 1 kg og en rækkevidde på 320 mm. Enkel programmering, brugervenlig betjening og et lille fodaftryk gør den velegnet til implementering i produktionsmiljøer med begrænset plads. Dertil er den yderst sikker at arbejde sammen med. Z-Arm 1832 er nem at integrere med andet udstyr og er særligt velegnet til pick-and-place, visuel sortering og komponentmontering.

 

Diatom A/S vil bl.a. udstille:

Dispenseringsudstyr til 1- og 2-komponent dosering.

UV-teknologi: UV-materialer og det nyeste LED UV-hærdeudstyr på markedet fra Dymax.

Automatiseret dosering med dispenseringsrobot fra EFD.

Polymerteknologi: Lim, coating og indstøbningsmaterialer fra bl.a. DOW, som leverer innovative produkter til de fleste segmenter i elektronikindustrien.

 

Du kan finde os på stand C-5019, hvor vi byder på en forfrisking og står klar til at sparre med dig om dine nuværende og kommende projekter.

 

Det er gratis at deltage på messen, men kræver at du registrerer dig på forhånd. Se link nedenfor.


Praktisk information:

Dato: 30. august - 1. september 2022
Adresse: Ørbækvej 350, 5220 Odense
Udstillingens åbningstid: kl. 9-16
Tilmelding: https://my.eventbuizz.com/event/e22---danmarks-stoerste-elektronikmesse-10594/detail