DIA-TECH ∙ Industriholmen 51 ∙ 2650 Hvidovre ∙ Danmark
Tlf.: +45 3679 0005
E-mail: info@dia-tech.dk

Innovativ Dobot CR20A kollaborativ robotarm med enestående egenskaber

Oprettet d.

Innovativ Dobot CR20A kollaborativ robotarm med enestående egenskaber

 

 

Nyheden CR20A er den første 6-aksede cobot nogensinde udstyret med dobbelt end-effector-stik og 2 statusindikatorlys for nem statusovervågning. Derudover har den en exceptionel nyttelast på 20 kg, arm-radius på 1,7 meter og en repeterbarhed på ±0,1 mm.

CR20A åbner op for mange nye applikationsmuligheder

Dobot Robotics har netop introduceret CR20A, en kollaborativ robot baseret på den nyeste teknologi og med en imponerende kapacitet. Denne robot har en ekstra høj nyttelast på 20 kg og en arbejdsradius på 1700 mm. Desuden har den en utrolig præcision med en repeterbarhed på ±0,1 mm. Disse egenskaber muliggør håndtering, pakning og palletering af tung last, bearbejdning af store emner samt langsømssvejsning i komplekse scenarier.

Stor radius + høj nyttelast = større effektivitet

Udstyret med en ny generation af teknologi samt avancerede dynamiske algoritmer, reduceres CR20A's resterende vibration med 50 % under højhastighedsstop, hvilket øger robottens pålidelighed. Dette forbedrer produktionseffektiviteten markant i scenarier med tung last.

Dobot har udviklet dedikeret procespakkesoftware til palletering, svejsning og andre komplekse opgaver. Muligheden for at kombinere CR20A cobot med disse procespakker giver brugere mulighed for at tilpasse og implementere løsningerne med nogle få enkle opsætningstrin.

Pålidelige sikkerhedsfunktioner

For en cobot med høj nyttelast er sikkerhed et grundlæggende krav. CR20A er udstyret med en innovativ elektromagnetisk bremsebeskyttelsesmekanisme, som automatisk aktiveres i tilfælde af strømafbrydelse. Dette forhindrer robotarmens end-of-arm tools i at falde og sikrer således, at der ikke sker nogen forskydning under opstart og nedlukning, hvilket sikrer sikker robotdrift.
I produktionsapplikationer kan mange robotters faktiske belastning ændre sig pga. procesjusteringer. For at undgå problemer forårsaget af betydelige belastningsafvigelser har CR20A en belastningsauto-detektionsfunktion.

Brugervenlig og ekstremt udvidelig

Dobots filosofi afspejles i CR20A's innovative dobbelt end-effector-konnektor-design, der tillader direkte forbindelse mellem robotarmen og flere end-effectors samt en bred vifte af tredjepartstilbehør. CR20A understøtter Ethernet/IP og Profinet og kan problemfrit forbindes til andre automationssystemer via PLC. Derudover er den udstyret med 24 kanaler med universelle IO-porte, der understøtter PNP/NPN-kredsløb.

Konventionelle industrirobotter er vanskelige at installere og mangler fleksibilitet, mens lette cobots ikke er i stand til at opfylde kravene til nyttelast og armlængde. CR20A løser disse problemer, og lanceringen af CR20A er endnu en milepæl i Dobots CR-produktlinje, som nu omfatter en komplet sortiment af cobots med nyttelast fra 0,5 kg til 20 kg, der således dækker en endnu bredere vifte af applikationer.

Læs mere om Dobot CR20A kollaborativ robotarm.

Dobot CR20A kollaborativ robotarm

 

Har du spørgsmål, kontakt venligst produktchef Michael Petersen på tlf. +45 3679 0003 eller e-mail mp@dia-tech.dk

 

Se mange flere videoer af DOBOT på Dia-Techs YouTube-kanal
 

Se også vores andre automatiseringsløsninger, bl.a. xyz-doseringsrobotterelektriske robotgribererobottilbehør og andre kollaborative robotarme.

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til den rette løsning!

E-mail: info@dia-tech.dk  | Ring: +45 3679 0005